VOLLEDIGE ONTZORGING OP FISCAAL GEBIED?
Total in Support regelt het voor u!

Total Tax Support

Gedegen advies en ontzorging op fiscaal gebied. Dat is waar Total Tax Support voor staat. Wij ondersteunen u en zorgen ervoor dat u zowel privé als zakelijk wegwijs wordt in het oerwoud van belastingen.

Wij werken tegen vaste uurtarieven. Wij laten u niet in onzekerheid, vooraf krijgt u van ons een gericht en realistische prognose van de benodigde uren zodat u weet waar u aan toe bent.

Ontzorging. Waar gaat dat concreet over?

Dat gaat over het opstellen en tijdig en juist indienen van de gebruikelijke fiscale aangiften, zoals aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting. Dat spreekt voor zich.

Om dit nog iets concreter te maken; het gaat bijvoorbeeld over de juiste verwerking van uw eigen woning en hypotheekrente aftrek in uw aangifte inkomstenbelasting. Over de correcte verwerking van een bijtelling wegens privé gebruik auto in de loonadministratie. Maar ook over financiële- en vermogensplanning.

Bij besloten vennootschappen gaat het om de juiste verwerking van de jaarcijfers in de aangifte vennootschapsbelasting. Of in de voorfase; om advisering bij de keuze van de meest passende rechtsvorm. Of in de eindfase; om advisering op het gebied van bedrijfsopvolging.

Kortom, ontzorging van het begin tot het eind!

Direct contact?

BACK
webdesign development