CONSULTANCY VOOR UW BEDRIJF?
Schakel Total in Support in!

Total Consultancy Support

Wij vinden dat ondernemen vooruit kijken is. Uw financiële administratie moet daarbij zodanig op orde zijn, dat u op basis daarvan verantwoorde beslissingen voor de toekomst kunt nemen.

Het is daarnaast zeker geen luxe om op gezette tijden de ondernemersplannen weer ’s tegen het licht te houden. Sluiten de oorspronkelijke plannen nog aan met de realiteit? Moet er enige bijsturing plaatsvinden? Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Hoe ziet mijn omzet er volgend kwartaal uit, kan ik nog scherper op mijn kosten letten? Of moet ik juist nu investeren? Lastige vragen waarmee wij u graag helpen!

Op basis van regelmatige besprekingen van de financiële administratie zijn wij in staat u te adviseren en te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Onze bedrijfskundige adviseurs zijn ervaren op het gebied van ondernemerschap in de creatieve industrie. Onze klanten variëren van startende ondernemers, die behoefte hebben aan hele praktische ondersteuning, tot grote ondernemingen die een sparringpartner zoeken op strategisch- en bedrijfskundig gebied. Met de opgedane kennis hebben wij meermaals beleidsplannen en begrotingen voor onze klanten opgesteld, die daarmee gericht de toekomst in konden. Ervaring die wij graag ook voor uw onderneming benutten.

Meer weten?

BACK
webdesign development