Het scannen en herkennen van facturen en bonnen is de basis van onze online boekhoudsoftware. Op deze wijze verzorgen wij met uiterste precisie de administratie van onze klanten.

Dezelfde precisie kunt u verwachten in de meer traditionele dienstverlening, zoals de fiscale aangiften, salarisadministratie en het opstellen van de jaarrekening en publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Gedegen advies en ontzorging op fiscaal gebied. Dat is waar Total Tax Support voor staat. Wij ondersteunen u en zorgen ervoor dat u zowel privé als zakelijk wegwijs wordt in het oerwoud van belastingen.

Wij werken tegen vaste uurtarieven. Wij laten u niet in onzekerheid, vooraf krijgt u van ons een gericht en realistische prognose van de benodigde uren zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij vinden dat ondernemen vooruit kijken is. Uw financiële administratie moet daarbij zodanig op orde zijn, dat u op basis daarvan verantwoorde beslissingen voor de toekomst kunt nemen.

Het is daarnaast zeker geen luxe om op gezette tijden de ondernemersplannen weer ’s tegen het licht te houden. Sluiten de oorspronkelijke plannen nog aan met de realiteit? Moet er enige bijsturing plaatsvinden? Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Hoe ziet mijn omzet er volgend kwartaal uit, kan ik nog scherper op mijn kosten letten? Of moet ik juist nu investeren? Lastige vragen waarmee wij u graag helpen!

Ondersteuning op juridisch gebied, dat is Total Legal Support. Of het nu betreft het opstellen van algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten of andere overeenkomsten. Of het adviseren op het gebied van intellectueel eigendom, merkenrecht of arbeidsrecht. Door Total Legal Support wordt u volledig ontzorgd.

Total Office Support is in staat op uw locatie werkzaamheden uit te voeren. Hierbij hoeft u niet alleen te denken aan het verrichten van reguliere administratieve werkzaamheden, maar kunt u ook denken aan het volledig uit handen nemen van het debiteurenbeheer, de incasso van facturen en het verzorgen van ‘office functies’. De ervaring leert dat cliënten dankzij onze dienstverlening grote efficiencyslagen binnen hun onderneming maken. Omdat er dan wel tijd is voor de core business.

BACK
webdesign development